Autoværksted

KVALITETSSIKRET OG ERFARENT AUTOVÆRKSTED I EJSTRUPHOLM

Hos Jøkers Autoophug har vi i mere end 37 år arbejdet med reparation og service af varevogne og firehjulstrækkere. På vores autoværksted finder du derfor et hold af specialiserede medarbejdere, der leverer de bedste resultater. Alle medarbejdere er naturligvis uddannede og erfarne, så du kan være 100 % tryg ved at overlade din bil i vores hænder.

På vores autoværksted servicer vi udover store køretøjer også personbiler fra Peugeot. Vi har erfaringen, der skal til, for at levere en god kundeservice og en kvalitetssikret service af din bil. Som dit lokale værksted i Ejstrupholm kan du forvente en personlig service, hvor vi prioriterer den gode dialog.

Benyt gerne vores kontaktoplysninger, hvis vi kan hjælpe dig med service, reparation eller autoophug.

JØKERS AUTOOPHUG – NÅR DU ØNSKER ET PROFESSIONELT AUTOVÆRKSTED

På vores autoværksted i Ejstrupholm får vi ofte henvendelser fra kunder, der ønsker vores hjælp til mere komplicerede eller krævende reparationer. Vi udfører gerne specialopgaver og trækker på vores erfaring og kompetencer for at kunne løse de problemer, som vores kunde står overfor. 

Vi kan dermed tilbyde følgende:

  • Reparation og service af større køretøjer, herunder varevogne og firehjulstrækkere
  • Reparation og service af personbiler fra Peugeot
  • Autogenbrug
  • Brug af nye og brugte reservedele
  • Og meget, meget mere…

Hos Jøkers Autoophug kan du altid være sikker på, at vi som dit ansvarsbevidste autoværksted løser de problematikker, som vi støder på under reparation og service af din bil. Vi har bred viden inden for firehjulstrækkere og varevogne, hvor vi bl.a. er specialiserede i Toyota LandCruiser. Der er stort set ikke noget 4x4 eller 4WD-køretøj, som vi ikke kan hjælpe med. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for et erfarent autoværksted.  

MILJØCERTIFICERET VÆRKSTED

Hos Jøkers Autoophug arbejder vi med respekt for miljøet, og derfor genbruger vi også intakte reservedele fra skadede biler, der skal til autoophug. Vi tager ansvar for vores del af miljøbelastningen og forsøger at mindske den mest muligt ved at prioritere autogenbrug.

Vi er derfor miljøcertificeret i ISO 14001, som er en af de mest anerkendte internationale standarder. Det er vi meget stolte af, fordi vi oplever, hvor stor en forskel vi kan gøre for miljøet, din bil og din økonomi.

Har du spørgsmål, eller ønsker du uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi holder til i Ejstrupholm, men vi byder naturligvis også andre kunder fra nærområdet som f.eks. Nørre Snede, Give og Brande velkommen.

Kontakt Jøkers Autoophug

75 77 20 88

palle@joekers.dk

Send os en besked

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder