Autogenbrug med miljøet for øje

Der er mange gamle biler, som indeholder miljøfarlige væsker og stoffer. Som autoophugger arbejder vi med autogenbrug, og vi ser det som vores ansvar og pligt at skåne naturen og miljøet for den slags affaldsstoffer.

Vi afleverer altid affaldet videre til professionelle, hvor de dernæst kasserer og genbruger, hvad der er muligt. Vi anvender desuden kun maskiner af høj kvalitet og som udelukkende er godkendt efter miljøstyrelsens lovgivning.

 

AUTOGENBRUG OG AUTOOPHUGGER SIDEN 1983

Vi har siden starten af 1980‘erne leveret reservedele til Jylland og resten af Danmark, til vores kunders store tilfredshed.

Det er en ære for os at være i branchen, da vi sætter en høj værdig i et godt stykke arbejde. Med kerneværdier som: ypperlig kvalitet, højt serviceniveau og kompetence dygtige medarbejdere, er du sikret, at vi er den rette samarbejdspartner.

Vi tilbyder mange forskellige slags servicer og er blandt andet specialiseret i: 4x4 biler, varebiler, Peugeot personbiler og ekstra udstyr til 4x4.

Udover det er vi stolte over snart at kunne afsløre et nyt og større udvalg af servicer. Alt dette kan du læse meget mere om inde på vores hjemmeside, hvor du blandt andet også kan undersøge nærmere omkring, hvad vi kan udrette for dig.

 

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak om tingene. Dette kan ske på tlf. 75 77 20 88 eller på palle@dataophug.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kontakt Jøkers Autoophug

75 77 20 88

palle@joekers.dk

Send os en besked

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder